Портрет на душата е начин да се заявим, да видим и самите себе си и да осъзнаем, че в нас има много повече дълбочина отколкото си позволяваме да покажем.

Много хора в днешно време се срамуват да застанат пред камера, притесняват се от външния си вид и дори и да се осмелят, не знаят как да се отпуснат и да бъдат непринудени.

Твърде многото модели, които са наложени от общество и семейство, идеалите от кориците и плакатите ни карат да мислим, че не сме достатъчно красиви за да бъдем заснети и видяни.

Портрет на душата е творчески подход, който използва похватите на портретната фотография за да извади наяве скрити образи и модели на поведение в участиците/клиента.

Изполвайки интуицията и различни въпроси и игри откривам у снимания подтиснати архетипи, модели на поведение и намирам начин да го въведа в състояние на покой, автентичност и лекота.

  • Soul Portrait помага за възстановяването на емоционалния баланс, да се освободим от негативните мисли и да видим живота и света през обектива на фотоапарата такива, каквито в действителност са.
  • Soul Portrait e подхоящ за приятели, партьори и семейства, които искат да се свържат на различно ниво, да отркрият и опознаят изцяло нов образ, различен от представата им за другия, независимо колко дълго го познават.
  • Soul Portrait е чудесен формат за изграждане на работен екип, генериране на творчески импулс и разтваряне на границите между колеги и бизнес партньори.

Ценорапис :

  • Цена на индивидуална сесия : 330 лв.
  • Цена за двойка : 480 лв. 
  • Цена за Тийм Билдинг - при запитване. 

* Всички кадри остават собственост на клиента, като в случай, че клиента е съгласен кадрите да се ползват за рекламна цел в сайта и социалните медии от мен, получавате отстъпка в размер на 15% от цената. 

Запазете своята сесия сега!

email: a.petlichkov@gmail.com

Tel : 0876 999 586